mezan 012-5546894
Fotografi Perkahwinan, Majlis Rasmi, Dan sebagainya
By: mezanpng d penang n kedah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  >  >>]    [Archive]
Monday, 1-Sep-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Selamat Berpuasa



Friday, 29-Aug-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Pilihanraya kecil Permatang Pauh ( P44 )

Hebat sungguh permandangan pada hari tu....bukan saja ari tu seminggu dua minggu sebelum tu pun dah hebat... Dengan polis, fru, media, penyokong dari negeri2 lain semua datang berkampung disini... So kesempatan cuti yang diberikan oleh kerajaan negeri Pulau Pinang memberi ruang aku dan mmbr2 yang lain ( mad not, zaly, baam, mie dan mmbr mie ) membuat rondaan disetiap pelusuk P44....Aku membawa camera ke-2 aku sbb takut gak kot2 ada rusuhan klu bawa camera kesayanagan aku tu...So dari pagi hingga ke malam ronda dijalankan berakhir di Maktab Perguruan Tengku Bainun..saja nk ambil gambar buat kenangan




























Monday, 25-Aug-2008 12:10 Email | Share | | Bookmark
Kids

Aku mendapat permintaan untuk mengambil gambar anak2 kesayangan seorang kontraktor yang berjaya di balik pulau..So ari ahad aku terus ke sana,memandangkan tiada pemandangan yang menarik maka isterinya mencadangkan pengambaran dilakukan di tengah laut dengan menaiki bot yang sering mereka gunakan untuk bersiar-siar atau memancing di laut ...Aku ikut ja...Tapi mmg best la buat pengambaran kat laut ni....satu pengalaman yang baru utk aku....






Monday, 25-Aug-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Selamat Pengantin Baru ( Siti dan Parizal )

Minggu ni sekali lagi aku mengunjungi Baling..Fuhhhh mmg mencabar tui nak cr rumah pengantin ppuan...Dengan bantuan akak tuan empunya kedai makan area kuala kuang tu akhirnya aku berjaya gak jumpa rumah pengantin...Keramahan keluarga siti dan layanan diorang mmg best....Apapun terima kasih kepada semua yang byk membantu memudahkan kerja aku ari tu...Dan kepada pasangan pengantin... Selamat Pengantin Baru semoga bahagia hingga akhir hayat dan kepada siti selamat menjadi warganegeri Melaka...



Thursday, 21-Aug-2008 09:00 Email | Share | | Bookmark
Sepetang dengan haiwan...

Lepas balik keja...boring tak tau nak wat apa..aku ambil ja senapang aku n kluar menembak...







[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net